Menu Zamknij

Polityka prywatności

Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (dalej jako „RODO”), informuję, iż:

  1. administratorem Pani/Pana danych osobowych jest MEGASET Sp. z o. o. z siedzibą w Piekarach Śląskich (41 – 948), ul. Stalowa 3;
  2. Administrator powołał Inspektorem Ochrony Danych, z którym możliwy jest kontakt pod adresem mailowym: rodo@megaset.pl
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie prawnie uzasadnionego interesu Administratora, w celu marketingu własnych usług, a także usług podmiotów, w imieniu których działa. W momencie, gdy wyrazi Pani/Pan zgodę na przedstawienie oferty przetwarzanie odbywa się także na podstawie tej zgody;
  4. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą do momentu odwołania zgody;
  5. odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty dostarczającym zewnętrzne usługi dla Administratora;
  6. posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych;
  7. ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa;
  8. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres, w którym posiadają przydatność do celu, w jakim zostały zebrane lub przez okres przedawnienia wzajemnych roszczeń lub przez okres, w którym przetwarzanie danych stanowi realizację obowiązku prawnego, w zależności od tego, który z tych okresów będzie trwał najdłużej, nie dłużej jednak niż do czasu wyrażenia sprzeciwu lub do cofnięcia zgody, jeżeli taka zgoda została udzielona;
  9. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego;
  10. Pani/Pana dane osobowe nie będą podlegały profilowaniu;
  11. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne.
Scroll Up